Rideskole: 30 32 30 26

Hestepension: 26 21 06 75

​​

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

Kl. 06.00 – 22.00

​​

Lørdage, Søndage samt Helligedage

Kl. 07.00 – 18.30

Telefontid rideskolen

Hverdage 14:00 - 20:00

Lørdage 08:30 - 12:00

Søn- og helligdage  -LUKKET

Ridning for Begyndere​

Vi tager normalt børn ind på holdet fra de er ca. 6 år. Begynderundervisningen foregår af sikkerhedsmæssige grunde altid i ridehuset. Vi forventer ikke, at forældrene tager del i opgaverne omkring hestene, med mindre de har lyst. Vi har større og mere erfarne piger til at hjælpe begynderne, så de kan føle sig trygge og få en god og positiv oplevelse fra første dag.

Børnene går på begynderholdet, indtil de er fortrolige med hesten og har mod på at flytte over til et let-øvet hold. Tidspunktet aftales mellem forældrene, eleven og Torben, og det er meget forskelligt, hvor længe børnene er på begynderholdet.


Børnene behøver ikke at have ”hele udstyret”, når de går til ridning på Parcelgården, men alle SKAL bære ridehjelm eller cykelhjelm. Vi har ridehjelme til låns, men hvis børnene fortsætter med at ride, er det en god idé at købe en ridehjelm til dem. Det er også en god idé at benytte støvler, fx gummistøvler, når man skal til ridning.


Du er meget velkommen til at ringe til Torben for yderligere informationer på telefon 30 32 30 26

Der er fast begynderhold torsdage kl. 16.25 til 17.10.

Opskrivning til begynderhold 

OBS OBS OBS - ventelisten er desværre fyldt på nuværende tidspunkt. Vi skriver derfor ikke flere op. Vi åbner listen igen i takt med den bliver mindre. 

Vi har lige nu lang venteliste til vores begynderhold. Det er muligt, at blive skrevet på ventelisten ved, at sende en mail til joen@parcelgaardensrideskole.dk - mailen skal indeholde ønske om at komme på ventelisten, barnets navn, alder og et telefonnummer vi kan kontakte jer på, når der bliver plads på holdet. 

Forventet ventetid til plads på begynderholdet er lige nu ca. 12 måneder. 

Parcelgårdens 

Rideskole

Adresse​

Sortevej 52

2600 Glostrup

Kontakt​

Telefon: 26 21 06 75

mail: joen@parcelgaardensrideskole.dk