Sortevej 52, 2600 Glostrup​:​

Rideskole: 30 32 30 26

Hestepension: 26 21 06 75

Handicap afd.: 26 21 46 75​​

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

Kl. 06.00 – 22.00

Lørdage, Søndage samt Helligedage

Kl. 07.00 – 18.00

Hestepension - Opstaldning af heste i Glostrup, ved København på Sjælland

Ca 50 heste i pension

 

Der er ca. 50 heste i pension på Parcelgården. Alle står i nye lyse stalde med bokse, som matcher kravene i den nye lov om hestevelfærd.

Der er mulighed for at benytte alle faciliteterne på området. Der findes toiletter, varm-drik-automat og sodavandsautomat i stueplan i bygningen mellem ridehusene, og stor rytterstue med tilhørende køkken på 1. sal.

Se også vores oversigtkort over området

Positivt miljø blandt rytterene

Ligesom hestenes velfærd er vigtig, ligger det os meget på sinde, at også rytterne og deres familie føler sig godt til pas på Parcelgården.

Vi har ry for at have et usædvanligt rart og positivt miljø rytterne imellem, et miljø, som vi alle forsøger at værner om i det daglige.

Det venlige og positive miljø er måske én af grundene til, at vi altid har haft stor søgning til vore staldpladser.

Kontakt os hvis i ønsker yderlige information omkring opstaldning.​

​Til velfærd hører også sikkerhed. Sammen med Glostrup Rideklub bestræber vi os på at minimere uheld med heste.

Vi har en regel om, at man bærer hjelm, når man er til hest. Derudover har vi en minimumsalder for at få lov til at trække heste på fold, og vi arbejder på et ”foldkursus”, som man skal gennemgå, før man må slippe heste på fold. Alt sammen tiltag som formindsker risikoen ved samværet med hestene.

Når man har sin hest opstaldet på Parcelgården, skal man være medlem af Glostrup Rideklub, som står for alle sportslige arrangementer på Parcelgården.